Føj personer til WhatsApp-gruppen uden at gemme i kontakter

Group Chat-funktionen i WhatsApp giver folk mulighed for at del fotos , videoer og information med familie, venner og andre. Du finder nedenstående trin for at tilføje personer til WhatsApp-gruppen uden at gemme i kontakter.

Føj personer til WhatsApp-gruppen uden at gemme i kontakter



Føj personer til WhatsApp-gruppen uden at gemme i kontakter

Når du opretter en WhatsApp Group , bliver du bedt om at tilføje medlemmer til gruppen ved at vælge personer, der allerede er på din kontaktliste.



wifi har selv tildelt ip-adresse mac

Hvis du forsøger at tilføje personer senere (efter oprettelse af gruppen), fører WhatsApp dig stadig til kontaktlisten på din telefon.

Denne standardmetode til at tilføje personer til WhatsApp Group er ikke egnet, hvis de personer, du vil føje til WhatsApp Group, ikke er tilgængelige på din kontaktliste.



I så fald skal gruppeadministratorerne først tilføje personer til deres kontaktliste, før de kan føje dem til WhatsApp Group.

Heldigvis er det muligt at tilføje folk til WhatsApp Group uden at gemme i Kontakter, og dette kan opnås ved at sende et invitationslink til at deltage i WhatsApp Group.

1. Føj personer til WhatsApp-gruppen uden at gemme i kontakter

Sørg for, at du har administratorrettighederne til WhatsApp-gruppen, og følg nedenstående trin for at tilføje personer til WhatsApp-gruppen uden at gemme i kontakter.



1. Sørg for, at du er påKattefanen i WhatsApp, og tryk på dinWhatsApp Group.

Åbn WhatsApp Group

to. Når du er i WhatsApp Group, skal du trykke påmenu med tre prikkerog tryk påGruppeinfoi rullemenuen.

Åbn WhatsApp Group Info

3. Rul ned på gruppen Info-skærm, og tryk påInviter via linkmulighed.

Inviter via linkmulighed i WhatsApp Group

Fire. På det næste skærmbillede vil du se WhatsApp Group Invite Link og en besked, der læser ”Enhver med WhatsApp kan følge dette link for at deltage i denne gruppe. Del det kun med folk, du stoler på ”.

Under meddelelsen vil du se mulighederne for at kopiere, dele og tilbagekalde link - tryk påDel linkmulighed.

Del gruppelinkindstilling i WhatsApp

5. I delingsmenuen, der vises, vil du se forskellige muligheder for at sende WhatsApp Group-link.

hvordan man uploader video til facebook fra iphone

WhatsApp Del Inviter linkindstillinger

Du kan sende linket ved hjælp af Gmail, SMS, Skype og forskellige andre måder.

Enhver på WhatsApp kan deltage i gruppen ved hjælp af Inviter-linket, og de føjes ikke til din kontaktliste.

Tilbagekald WhatsApp Group Inviter link

Ulempen ved at tilføje folk til WhatsApp ved hjælp af Share Link er muligheden for, at ukendte eller uønskede personer deltager i din WhatsApp-gruppe.

Hvis dette sker, kan du følge nedenstående trin for at tilbagekalde WhatsApp Group Invite Link og erstatte det med et nyt WhatsApp Group Invite Link.

1. ÅbenWhatsApp Group> tryk påmenu med tre prikkerog tryk påGruppeinfoi rullemenuen.

Åbn WhatsApp Group Info

to. Rul ned på gruppen Info-skærm, og tryk påInviter via linkmulighed.

Inviter via linkindstilling i WhatsApp

3. På den næste skærm skal du rulle ned og trykke påTilbagekald linkmulighed.

Tilbagekald gruppeinvitationslinkindstilling i WhatsApp

Fire. Tryk på på bekræftelsespop-up'enTilbagekald linkmulighed.

Tilbagekald WhatsApp Group Inviter link

5. Tryk på på den næste pop opOkay.

WhatsApp-gruppe Inviter link tilbagekaldt

ugyldigt sim-kort iphone 5s

Som du kan se i ovenstående billede, har WhatsApp tilbagekaldt det tidligere Group Invite Link og erstattet det med et nyt.

Når du har tilbagekaldt linket, skal du fjerne de ukendte eller uønskede personer manuelt fra din WhatsApp-gruppe.

Relaterede