Sådan blokeres nogen fra din Snapchat-historie

Som standard deler Snapchat dine historier med alle dine venner. Hvis du ikke kan lide denne indstilling, er det muligt at blokere bestemte personer i at se din Snapchat-historie. Du finder nedenstående trin for at blokere nogen fra din Snapchat-historie.

Bloker nogen fra din Snapchat-historie



bluetooth hovedtelefoner iphone 6 plus

Bloker nogen fra din Snapchat-historie

Story-funktionen i Snapchat giver en fantastisk måde at dele, hvad der foregår i dit liv ved hjælp af fotos. Der er dog altid nogen eller bestemte personer, som du ikke vil se alt, hvad du deler på Snapchat.



For eksempel kan det være din mor, din vejleder, kontorkollega eller nogen, som du ikke nødvendigvis vil se alt, hvad du deler på Snapchat.

I sådanne tilfælde giver Snapchat dig mulighed for at blokere bestemte personer fra at se din historie. Det gode ved denne funktion er, at de mennesker, du blokerer for at se din Snapchat-historie, ikke engang ved, at de er blevet blokeret.



Trin til at blokere nogen fra din Snapchat-historie

Følg nedenstående trin for at forhindre nogen i at se din Snapchat-historie

1. ÅbnSnapchatApp på din iPhone eller Android-telefon.

to. Tryk derefter på SnapchatSpøgelsesikonplaceret øverst til venstre på skærmen.



Snapchat-spøgelsesikon

iPhone 6 sidder fast på opladningsskærmen

3. På den næste skærm skal du trykke påGear ikonplaceret øverst til højre på skærmen.

Ikon for Snapchat-indstillinger

Fire. Rul ned til skærmbilledet Indstillinger 'Hvem kan…' sektion og tryk påSe min historie.

Hvem kan se min historiemulighed på Snapchat

5. På den næste skærm skal du trykke påBrugerdefineredemulighed.

Brugerdefineret mulighed for hvem der kan se min historie i Snapchat

www.google.com's server-dns-adresse kunne ikke findes.

6. På det næste skærmbillede vil du se listen over alle dine venner på Snapchat. For at blokere nogen fra din Snapchat-historie skal du blot trykke pålille kasseved siden afpersonens navn(så det får et rødt kryds).

gratis skrifttype-apps til iPhone

Vælg Folk, der skal blokeres fra din historie i Snapchat

Hvis der er flere mennesker, kan du også forhindre dem i at se din Snapchat-historie ved at trykke på den lille boks ud for deres navne.

Som nævnt ovenfor kan de kontakter, du har blokeret fra at se din Snapchat-historie, ikke fortælle, at de er blevet blokeret, og de vil kunne sende dig en besked som alle andre.

Relaterede
  • Sådan blokeres og blokeres nogen på Snapchat
  • Sådan bruges Snapchat Memories-funktionen
  • Sådan oprettes dit eget Snapchat Geofilter