Sådan blokeres nogen i WhatsApp på iPhone

WhatsApp gør det let at forhindre folk i at genere dig med uønskede beskeder og opkald ved at blokere dem. Du finder nedenstående trin for at blokere nogen i WhatsApp på iPhone.

Bloker nogen i WhatsApp på iPhone



Bloker nogen i WhatsApp på iPhone

Trinene til at blokere nogen i WhatsApp varierer lidt afhængigt af om du har en nylig WhatsApp-besked fra den person, du vil blokere eller ej.



Hvis du har en nylig besked eller et opkald, kan du blokere denne person med det samme fra skærmbilledet Chats or Calls i WhatsApp på din iPhone.

Men hvis du har slettet alle WhatsApp-meddelelser fra den person, du vil blokere, bliver du nødt til at blokere personen ved at gå til WhatsApp-indstillinger.



Du finder nedenfor to forskellige metoder til at blokere nogen i WhatsApp, du kan bruge enhver metode, der passer til din sag.

1. Bloker nogen i WhatsApp fra fanen Chats

Som nævnt ovenfor er den nemmeste måde at blokere nogen i WhatsApp på iPhone på at gøre det lige fra Chats-skærmen.

1. ÅbenWhatsapppå din iPhone og tryk påKatteTab.



Fanen Chats i WhatsApp på iPhone

applikationen kunne ikke starte korrekt (0xc0000022) adobelæser

to. Tryk på på skærmbilledet ChatsSnakaf den person, som du vil blokere.

3. På den næste skærm skal du trykke påNavnellerNummeraf personen.

WhatsApp-kontaktnummer på iPhone

Bemærk: I tilfælde af en ukendt person eller en person, der ikke er i din kontaktliste, vil du kun se et nummer.

Fire. Rul ned på skærmen Kontaktinfo, og tryk påBloker kontaktmulighed.

Bloker kontaktmulighed i WhatsApp

Kontakten føjes til listen over blokerede WhatsApp-kontakter på din iPhone.

2. Bloker nogen i WhatsApp ved hjælp af indstillinger

Denne metode er velegnet, hvis du har slettet alle WhatsApp-beskeder fra den person, du vil blokere, og ikke ønsker at modtage yderligere beskeder.

1. ÅbenWhatsapppå din iPhone og tryk påIndstillingerfanen i nederste menu.

Indstillingsmulighed i WhatsApp på iPhone

to. På skærmbilledet Indstillinger skal du trykke på påKontomulighed.

find bios version i Windows 10

Kontomulighed i WhatsApp-indstillingsskærmen på iPhone

3. På konto-skærmen skal du trykke påPrivatliv.

Privatlivsmulighed i WhatsApp-kontoskærm på iPhone

Fire. Tryk på på skærmbilledet PrivatlivBlokeret> på det næste skærmbillede skal du trykke påTilføj ny.

Føj kontakter til blokeringslisten i WhatsApp

5. På den næste skærm skal du trykke påKontaktsom du vil blokere.

Bloker kontaktskærm i WhatsApp på iPhone

Kontakten føjes straks til listen over blokerede WhatsApp-kontakter på din iPhone.

Sådan fjerner du blokering af nogen i WhatsApp på iPhone

Hvis du ved en fejl har ændret hjerte eller blokeret nogen, kan du følge nedenstående trin for at fjerne blokering af kontakter i WhatsApp på iPhone.

1. ÅbenWhatsapppå din iPhone og tryk påIndstillingerfanen.

Indstillingsmulighed i WhatsApp på iPhone

to. På skærmbilledet Indstillinger skal du trykke på påKontomulighed.

Kontomulighed i WhatsApp-indstillingsskærmen på iPhone

3. Tryk derefter påPrivatliv>Blokeret.

Blokeret mulighed i WhatsApp på iPhone

Fire. På den blokerede skærm skal du trykke påKontaktsom du vil fjerne blokeringen.

Åbn blokeret WhatsApp-kontakt på iPhone

5. Rul ned på skærmen Kontaktoplysninger, og tryk påFjern blokering af kontakt.

Fjern blokering af kontakt i WhatsApp på iPhone

Bemærk: Du kan også skubbeKontakttil venstre og tryk påFjern blokeringsknap.

iphone 5c mikrofon fungerer ikke

Fjern blokering af WhatsApp-kontakter

Bemærk: Hvis du ophæver blokeringen af ​​en kontakt, modtager du ikke nogen opkald eller beskeder, som personen sendte dig i den periode, de blev blokeret.

Hvad sker der, når du blokerer nogen i WhatsApp på iPhone

Her er hvad der sker, når du blokerer nogen i WhatsApp på iPhone.

1. Den blokerede person modtager ikke en besked fra WhatsApp om at blive blokeret.

to. Blokeret person kan ikke se din WhatsApp sidst set Information, profilbillede ændringer eller statusopdateringer.

3. Meddelelser sendt af blokerede kontakter vises aldrig på din iPhone, og de vil aldrig blive leveret til dig.

Fire. Blokering af nogen i WhatsApp fjerner dem ikke fra din WhatsApp-kontaktliste og fjerner dig heller ikke fra den anden persons WhatsApp-kontaktliste.

5. Den blokerede person kan muligvis gætte sig om at blive blokeret ved at bemærke følgende tegn.

  • De kan ikke se din 'WhatsApp sidst set' eller nogen anden aktivitet online.
  • De begynder at bemærke, at sendte beskeder (til dig) vises med et flueben (besked sendt), og at det andet flueben (besked leveret) altid mangler.
  • WhatsApp-opkald til dit nummer går ikke igennem.
Relaterede
  • Sådan finder du ud af, om nogen har blokeret dig på WhatsApp
  • Sådan finder du ud af, om nogen har blokeret dit nummer på iPhone