Sådan deaktiveres køb i appen på din Android-enhed

Mens funktionen In-app-køb i Android gør det nemt at købe apps, kan du muligvis deaktivere køb i appen på din Android-enhed for at forhindre utilsigtede og uønskede køb. I dette indlæg viser vi trinene til deaktivering eller begrænsning af køb i appen på din Android-enhed.

Deaktiver køb i appen på Android



Deaktiver køb i appen på Android

Funktionen til køb af apps i Android er designet til at lette processen med at købe apps og spil på din Android-enhed. Denne funktion giver dig mulighed for at købe noget på Google Play uden at skulle gå igennem besværet med at indtaste dit brugernavn og din adgangskode, hver gang du foretager et køb.



At lade denne funktion være aktiveret på din enhed kan dog potentielt udsætte dig for risikoen for, at dine børn løber en stor regning på din Android-telefon ved at købe tilfældige apps og spil. Derfor er dette indlæg for at hjælpe dig med at deaktivere app-køb på din Android-enhed.

1. Gå til Google Play Butik



Åbn Google Play Butik fra genvejen på din telefons startskærm eller ved at finde den på listen over alle apps.

2. Tryk på ikonet 3 Line Menu

Tryk nu på 3-linjenmenuikonplaceret i øverste venstre hjørne af din skærm (se billedet nedenfor).



Google Play 3 Line Menu-ikon

3. Tryk på Indstillinger

Når du har trykket på ikonet med 3 linjemenuer, vil du se en rullemenu, tryk påIndstillingerfra rullelisten.

Google Play-indstillinger

4. Skift Kræv godkendelsesfrekvens

Se gennem indstillingerne, indtil du finderBruger kontrolundermenu. I denne undermenu skal du kigge efter “Kræv godkendelse for køb”. (Se billedet nedenfor)

Kræv godkendelse til indkøb

Tryk nu påKræv godkendelse for købog du vil se tre muligheder foran dig - Vi har angivet nedenfor en kort beskrivelse af, hvad hver mulighed betyder.

  1. Aldrig: Godkendelse er ikke påkrævet ved køb
  2. Hvert 30. minut: Hver gang du godkender et køb, kan du fortsætte med at købe alle former for digitalt indhold fra Google Play i de næste 30 minutter uden at godkende igen.
  3. For alle køb foretaget via Google Play på denne enhed: Godkendelse er påkrævet for ethvert køb af digitalt indhold via Google Play

Som standard er denne indstilling indstillet til Hvert 30. minut på de fleste Android-enheder. Dette betyder, at der er et vindue på 30 minutter, inden for hvilket nogen af ​​dine børn uskyldigt begynder at spille et betalt spil eller downloade betalte apps.

5. Skift godkendelsesindstilling

Vi anbefaler, at du ændrer indstillingen til ‘For alle køb via Google Play på denne enhed'.

Kræv godkendelse for alle køb på denne enhed

6. Bekræft ændringer

Indtast din Google-kontoadgangskode for at bekræfte ændringerne af ovenstående indstillinger.

Når du har foretaget denne ændring, skal alle, der bruger din Android-enhed, nu indtaste brugernavn og adgangskode for at foretage et køb på Google Play. Dette tilføjer et lag af sikkerhed til din Android-enhed, hvilket forhindrer utilsigtede og utilsigtede køb.

Relaterede
  1. Sådan prøver du Android-apps gratis på Google Play
  2. Sådan gendannes slettede apps på Android-telefon eller tablet