Sådan deaktiveres fotostream uden at miste fotos

Hvis du ikke længere vil bruge Photo Stream, kan du finde nedenstående trin til at deaktivere Photo Stream på iPhone, iPad og Mac uden at miste nogen af ​​dine fotos.

head to head iphone-spil

Deaktiver fotostream på iPhone uden at miste fotos



Deaktiver fotostream på iPhone, iPad og Mac

Apples My Photo Stream-funktion giver dig mulighed for at dele dine seneste 1.000 fotos på tværs af alle dine enheder (iPhone, iPad og Mac).



Når du Aktivér fotostream På iPhone bliver de fotos, du tager på din enhed, uploadet til My Photo Stream Album på iCloud, og en komprimeret kopi af Photos bliver tilgængelig på dine andre enheder (Mac, iPad, PC).

På samme måde downloader Photo Stream automatisk en kopi af fotos fra andre enheder til den interne lagring på din iPhone.



Hvis du finder ud af, at Fotos fra andre enheder overfylder Fotos-appen og tager op lagerplads på din enhed skal du deaktivere fotostream.

Er det muligt at slukke for fotostream uden at miste fotos?

Når Photo Stream er aktiveret, overføres kun en kopi af de fotos, du tager på iPhone, til My Photo Stream. Tilsvarende er fotos fra andre enheder, der bliver tilgængelige på iPhone, kun en kopi af fotos, der er tilgængelige på originale enheder.

Når du slukker for Photo Stream, fjernes kun kopien af ​​Fotos fra andre enheder fra iPhone. De originale fotos vil stadig være tilgængelige på enheder, hvorfra fotos blev uploadet til My Photo Stream.



1. Trin til deaktivering af fotostream på iPhone

Følg nedenstående trin for at deaktivere Photo Stream på iPhone.

1. ÅbenIndstillingerpå din iPhone, rul ned og tryk påFotos.

Indstillinger for fotosindstillinger på iPhone

to. På skærmen Fotos> SlukMin fotostreammulighed ved at flytte skiftet tilAFposition.

Deaktiver Photo Stream på iPhone

3. Tryk på på bekræftelses pop opSletat bekræfte.

2. Deaktiver Photo Stream på Mac

Følg nedenstående trin for at deaktivere Photo Stream på Mac.

1. ÅbnFotos-apppå din Mac.

to. Klik påFotosfanen i topmenulinjen, og vælgPræferenceri rullemenuen.

Åbn Fotosindstillinger på Mac

3. Vælg indstillingsskærmeniCloudfanen og fjern markeringenMin fotostreammulighed.

Deaktiver iCloud-fotos og min fotostream på Mac

Bemærk: Når iCloud Photos er aktiveret, kan du downloade en kopi af My Photo Stream Photos til din Mac ved at markereDownload originaler til denne Macmulighed.

Relaterede
  • Sådan deaktiveres iCloud Photo Link i iMessage, mens du sender flere fotos
  • Sådan downloades alle fotos fra iCloud til pc