Sådan aktiveres fotostream på iPhone og iPad

Her er et kig på fordelene og ulemperne ved Photo Stream og trinene til aktivering af Photo Stream på iPhone eller iPad.

Aktivér Photo Stream på iPhone og iPad



Aktivér Photo Stream på iPhone og iPad

Photo Stream-funktionen på iPhone giver dig mulighed for at uploade op til 1.000 fotos til din Photo Stream på iCloud og se dem på alle dine iCloud-tilsluttede enheder.



Når Photo Stream er aktiveret på iPhone, uploades de fotos, du skyder på din enhed, automatisk til din iCloud-konto i My Photo Stream Album.

Upload af fotos fra iPhone til My Photo Stream finder sted, hver gang din enhed er tilsluttet Wi-Fi, og Camera-appen ikke bruges.



Fordele ved Photo Stream

Den største fordel ved Photo Stream er, at fotos, der er gemt i Photo Stream, ikke tæller med i din iCloud-opbevaringsgrænse .

Du skal dog være opmærksom på, at fotos, der er uploadet til Photo Stream, kun forbliver tilgængelige i en periode på 30 dage, hvorefter de automatisk slettes.

wifi har selv tildelt ip-adresse mac

Dette giver dig praktisk taget mulighed for at skyde og gemme op til 1.000 nye fotos på iCloud og overføre dem til din computer inden for 30 dage.



hvordan man skjuler kontakter på iphone

En anden funktion i Photo Stream er dens standardtendens til automatisk at synkronisere fotos på tværs af alle dine enheder. Dette betyder, at fotos taget på iPhone kan vises på din iPad, Mac og Windows-computer.

1. Trin til aktivering af fotostream på iPhone og iPad

Alt, hvad der kræves for at aktivere fotostream på iPhone, er at slå ON til muligheden for at uploade fotos til min fotostream.

1. ÅbenIndstillingerpå din iPhone> rul ned og tryk påFotos.

Indstillinger for fotosindstillinger på iPhone

to. Flyt skiftet ud for på skærmen FotosMin fotostreamtilposition.

Aktivér Photo Stream på iPhone

Nu vil ethvert foto, du tager på iPhone, automatisk blive uploadet til Min fotostream, og det kan ses på dine andre enheder.

Ulemper ved Photo Stream

Som standard downloader Photo Stream en komprimeret version af fotos fra alle iCloud-aktiverede enheder til iPhone. Dette resulterer i, at Fotos fra andre enheder oversvømmer Photos-appen på din iPhone.

hvorfor starter iTunes hele tiden alene

Selvom de downloadede fotos er optimeret til opbevaring, kan det føre til at have en kopi af fotos fra andre enheder på iPhone mangel på lagerplads på din enhed.

2. Deaktiver Photo Stream på iPhone eller iPad

Hvis din iPhone har lav lagerkapacitet, kan du deaktivere Photo Stream for at forhindre, at din iPhone bliver oversvømmet med Fotos fra andre enheder.

1. Gå tilIndstillinger>Fotos> flyt skiftet ved siden afMin fotostreamtilAFposition.

Deaktiver Photo Stream på iPhone

to. På pop op-vinduet Bekræft, tryk påSletat bekræfte.

Slukning af fotostream forhindrer, at fotos fra andre enheder vises på din enhed, og forhindrer også, at iPhone-fotos uploades til fotostream.

Relaterede
  • Sådan deler du fotos på WhatsApp fra iPhone-kamerarulle
  • Sådan overføres fotos fra iPhone til pc