Sådan finder du ud af, om nogen har blokeret dig på Facebook

Facebook giver ikke en officiel måde at bekræfte, om nogen har blokeret dig på Facebook. Der er dog bestemt nogle pålidelige måder at finde ud af, om nogen virkelig har blokeret dig på Facebook.

Find ud af, om nogen har blokeret dig på Facebook



Find ud af, om nogen har blokeret dig på Facebook

Når nogen blokerer dig på Facebook, modtager du ikke en besked fra Facebook, der informerer dig om, at nogen har blokeret dig på Facebook.



Dette gør det vanskeligt at finde ud af, om nogen virkelig har blokeret på Facebook, eller denne Facebook-ven har simpelthen slettet sin Facebook-konto eller er blevet forbudt af Facebook.

iPhone 7 etui med fingerholder

Der er mange apps, der hævder at have muligheden for at finde, hvis nogen har blokeret dig på Facebook. Det er imidlertid svært at finde ud af, hvilke af disse apps der faktisk prøver at hjælpe dig, og hvilke der bare prøver at få dine personlige oplysninger.



Derfor leverer vi nedenfor nogle af metoderne til at finde ud af, om nogen har blokeret dig på Facebook.

1. Tjek din venneliste på Facebook

Den første indikation, når nogen blokerer dig på Facebook, leveres af din venneliste.

ÅbenFacebookpå din iPhone eller Android-telefon og tryk på3-bar menuikon i nederste højre hjørne af skærmen (i tilfælde af iPhone) og nær øverste højre hjørne af skærmen (i tilfælde af Android-telefon).



Menu med ikon på Facebook 3 linier

På den næste skærm skal du trykke påVennervalgmulighed og gå gennem listen over dine Facebook-venner.

Facebook Friends Option på iPhone

Hvis du ikke kan finde denne særlige ven på listen, er det en indikation af, at du muligvis er blevet blokeret på Facebook af denne Facebook-ven.

download gratis musik til iPod touch

Det er dog også muligt, at denne person kan have lukket sin Facebook-konto eller er blevet forbudt af Facebook.

2. Søg efter din ven på Facebook og Google

Skriv navnet på din ven i Facebooks søgefelt og se om hans / hendes navn vises i søgeresultaterne.

Hvis navnet på din Facebook-ven ikke vises i søgeresultaterne, indikerer det muligheden for, at denne person kan have blokeret dig på Facebook.

Det er dog også muligt, at din Facebook-ven måske har besluttet at gøre hans / hendes profil ikke-søgbar på Facebook.

For at bekræfte skal du søge efter din ven på Google og se om hans / hendes profil vises i Googles søgeresultater.

Åbn Google på din telefon eller computer, og skriv dine kontaktpersonerNavn + Facebooki søgefeltet og tryk på Enter-tasten.

Søg efter Facebook-ven på Google

bedste Apple Watch Bluetooth-hovedtelefoner

Hvis din vens Facebook-profil kommer op i Googles søgeresultater (mens den ikke kom i Facebook-søgning), er det en anden indikation af, at din kontakt sandsynligvis har blokeret dig på Facebook.

3. Gensidig venneliste

En anden måde at finde ud af, om nogen har blokeret dig på Facebook, er at søge efter den person, som du har mistanke om, har blokeret dig ved hjælp af Facebook-profilen til en fælles ven.

Log ind på dinFacebookKonto og åbnProfilaf en person, som du helt sikkert kender er en gensidig ven med dig, og den person, som du har mistanke om, har blokeret dig.

Tryk derefter påVennermulighed for at åbne vennelisten for denne gensidige ven.

Venner mulighed i Facebook på iPhone

Mens du stadig er på vennelisten, skal du trykke påAlleindstilling øverst til højre på skærmen. Indtast derefter navnet påVensom du mener har blokeret dig på Facebook i søgefeltet og tryk på enter-tasten.

Søg efter alle venners mulighed på Facebook

Hvis profilen til din ven / kontakt vises i søgeresultaterne, indikerer det, at din ven ikke har blokeret dig på Facebook.

Men hvis profilen til din ven ikke vises i søgeresultaterne, giver det en god indikation af, at din ven sandsynligvis har blokeret dig på Facebook.

4. Spørg fælles venner

Spørg dine fælles venner, hvis de kan se profilen til denne person på deres Facebook-konti. Hvis dine venner kan se profilen, og du ikke kan det, bekræfter det yderligere muligheden for, at denne person har blokeret dig på Facebook.

5. Prøv at sende på kontaktens væg

Hvis du er i stand til at få adgang til denne persons profil på din venneliste, skal du se om du kan sende noget på hans / hendes Facebook-væg.

færdig med at konfigurere din iPhone fast

Hvis du ikke kan skrive på din kontakts Facebook-væg, er det en indikation af, at du er delvist blokeret på Facebook.

Du skal dog også være opmærksom på, at din kontaktperson måske har besluttet ikke at tillade nogen at skrive på hans / hendes Facebook-væg. For at bekræfte, prøv at sende en besked til din kontaktperson på Facebook.

Hvis du ikke er i stand til at sende en besked, er det en anden indikation af, at du er blokeret på Facebook.

6. Kontroller dine meddelelser

Log ind på din Facebook-konto og se på din FacebookBeskedhistorikog se om du kan finde nogen tidligere samtale med netop din ven.

ÅbnSamtaleog kig på, hvordan navnet på denne person vises på Facebook, og prøv at trykke / klikke påNavnaf personen.

Du er sandsynligvis blevet blokeret på Facebook, hvis du finder ud af, at navnet på din kontakt ikke kan klikkes (se billedet ovenfor)

Bemærk: Hvis navnet på din kontakt / ven vises somFacebook bruger, betyder det normalt, at denne person sandsynligvis har slettet sin Facebook-konto.

Relaterede
  • Sådan finder du ud af, om nogen har blokeret dig på WhatsApp
  • Sådan stopper du Facebook med at dele dine personlige data med andre apps