Sådan skjuler du WhatsApp sidst set fra visse mennesker

Er der en måde at skjule WhatsApp sidst set fra visse mennesker eller en bestemt person uden at blokere eller fjerne dem i WhatsApp? Lad os gå videre og undersøge, om dette er muligt eller ej.

Skjul WhatsApp sidst set fra visse mennesker



Skjul WhatsApp sidst set fra visse mennesker

WhatsApp giver endnu ikke en måde at skjule sidst set fra bestemte personer eller en bestemt person. Det er dog stadig muligt at skjule WhatsApp sidst set for visse mennesker, der bruger en løsning.



Løsningen til at skjule WhatsApp sidst set fra visse mennesker involverer følgende to trin.

  1. Begræns WhatsApp sidst set til kun kontakter
  2. Slet kontakt fra adressebog, som du ikke vil vise din sidst sete til

Det første trin begrænser din WhatsApp sidst set til kun de kontakter, der er anført i adressebogen på din iPhone eller Android-telefon, og det andet trin sørger for, at de mennesker, der ikke skulle se din WhatsApp sidst set, ikke er opført i adressebogen.



Selv efter at du har fjernet disse mennesker fra adressebogen, vil du stadig være i stand til at chatte med dem på WhatsApp, og de vil ikke være i stand til at fortælle, at du har blokeret dem fra at se din WhatsApp sidst set.

1. Begræns WhatsApp sidst set til kun kontakter

Som nævnt ovenfor er det første skridt at sikre, at kun de kontakter, der er anført i adressebogen på din iPhone eller Android-telefon, er i stand til at se din WhatsApp sidst set.

1. ÅbenWhatsapppå din iPhone eller Android-telefon.



to. Når du er i WhatsApp, skal du trykke påIndstillingermulighed i nederste menu (på iPhone)

bedste kæledyrsapps til iPhone

Indstillingsmulighed i WhatsApp på iPhone

I tilfælde af Android-telefon skal du trykke på3-prik-ikonplaceret øverst til højre på din Android-telefon, og tryk derefter påIndstillingeri rullemenuen (se billedet nedenfor).

Indstillingsmulighed i WhatsApp på Android-telefon

3. Tryk på på skærmbilledet IndstillingerKontomulighed.

Kontomulighed i WhatsApp

Fire. På konto-skærmen skal du trykke påPrivatliv.

Privatlivsmulighed i WhatsApp

5. På privatlivsskærmen skal du trykke påSidst set.

Senest set fane på skærmen WhatsApp Privacy Settings

6. På den næste skærm skal du trykke påMine kontakter.

Tillad kun mine kontakter at se sidst set på iPhone

Denne indstilling sikrer, at kun de kontakter, der er til stede i adressebogen på din iPhone eller Android-telefon, kan se din WhatsApp sidst set.

2. Slet visse kontakter fra adressebogen

Nu er det næste trin at fjerne de personer, som du vil skjule WhatsApp sidst set fra, fra adressebogen.

Som nævnt ovenfor, selvom du sletter kontakter fra adressebogen, forbliver dine chats med disse kontakter stadig aktive i WhatsApp, og du vil være i stand til at chatte med disse mennesker.

Du vil dog bemærke en ændring i den måde, hvorpå disse kontakter vises i WhatsApp. Du kan ikke længere se de navne på kontakter, du har fjernet fra adressebogen, du vil kun se deres telefonnumre.

Hvis du har det godt med, hvordan disse kontakter vises i WhatsApp, kan du gå videre og slette disse kontakter fra adressebogen på din iPhone eller Android-telefon.

Slet kontakter fra adressebogen på iPhone

Følg nedenstående trin for at slette bestemte kontakter fra adressebogen på din iPhone.

1. ÅbnKontakter Apppå din iPhone.

to. Tryk påKontaktsom du vil slette.

3. På den næste skærm skal du trykke påRedigeremulighed øverst til højre på skærmen (se billedet nedenfor)

Redigeringsmulighed på iPhone Kontakter skærm

Fire. Mens du stadig er på den samme skærm, skal du rulle ned og trykke påSletMulighed

Slet kontaktmulighed på iPhone

Slet kontakter fra adressebogen på Android-telefonen

Følg nedenstående trin for at slette bestemte kontakter fra adressebogen på din Android-telefon.

1. ÅbnKontakter Apppå din Android-telefon.

to. Tryk påKontaktsom du vil slette.

Vælg Kontakt fra kontaktliste på Android-telefon

3. På den næste skærm skal du trykke på3-prik-ikonplaceret øverst til højre på skærmen, og tryk derefter påSleti den menu, der vises.

Slet kontakt fra kontaktlisten på Android-telefonen

Når du har fjernet kontakter fra adressebogen, vil de ikke længere kunne se din sidst sete, men du vil stadig være i stand til at chatte med disse mennesker i WhatsApp.

Relaterede