Sådan logger du ud af YouTube-appen på iPhone og iPad

Muligheden for at logge ud vises ikke tydeligt i YouTube-appen på iPhone, og dette har efterladt mange brugere undrende over, hvordan man logger af eller logger af YouTube-appen på iPhone.

Logout af YouTube på iPhone og iPad



Logout af YouTube på iPhone

Når du begynder at bruge YouTube på iPhone, beder det dig om at logge på, hvilket giver dig visse fordele.



For eksempel kan du logge på YouTube på iPhone Upload videoer , kommenter YouTube-videoer, som du ser, og start din egen YouTube-kanal .

Når du logger ind på YouTube på iPhone, holder YouTube-appen dig altid logget ind, indtil du beslutter at logge ud eller logge ud fra YouTube.



Mens afmeldingsmuligheden mangler i YouTube-appen på iPhone, er det muligt at bruge YouTube, mens du er logget ud af YouTube-appen.

1. Brug YouTube Logget ud på iPhone

Hvis du foretrækker at bruge YouTube uden at være logget ind, kan du følge nedenstående trin for at logge ud af YouTube på iPhone.

1. ÅbnYoutubeApp på din iPhone.



hvordan man sletter en facebook-konto på iphone

to. Når du er på YouTube, skal du trykke påKontoikonplaceret øverst til højre på skærmen.

YouTube-kontoikon på iPhone

to. Tryk på på i menuen, der visesSkift kontomulighed.

Skift YouTube-kontoindstilling på iPhone

3. På den næste skærm skal du trykke påBrug YouTube logget afmulighed.

Brug YouTube-logget ud på iPhone

Herefter kan du bruge YouTube uden faktisk at være logget ind på din Google-konto.

Fordelen ved denne mulighed er, at din Google-konto stadig er tilknyttet din enhed, og at du vil kunne logge ind på YouTube uden at indtaste dig Brugernavn og adgangskode.

2. Fjern YouTube-konto fra enheden

Hvis du ikke vil bruge en YouTube-konto, kan du nemt fjerne din konto fra enheden ved at følge nedenstående trin

1. Åbn YouTube-appen på din iPhone, og tryk påKontoikon.

YouTube-kontoikon på iPhone

to. I den diasmenu, der vises, skal du trykke påSkift kontomulighed.

Skift YouTube-kontoindstilling på iPhone

3. På den næste skærm skal du trykke påFjern fra denne enhedmulighed.

hvordan man kan slippe af med Siri-appforslag

Herefter vil din Google-konto ikke længere være tilknyttet YouTube-appen på denne bestemte enhed

Relaterede