Sådan beskyttes fotos med adgangskode på iPhone og iPad

Indstillingen Skjul fotos i iPhone Photos App flytter simpelthen fotos til skjult mappe, som alle let kan få adgang til. Derfor leverer vi nedenstående løsning til virkelig skjul og adgangskodebeskyttende fotos på iPhone.

Adgangskodebeskyttende fotos på iPhone og iPad



Adgangskodebeskyttelse af fotos på iPhone eller iPad

Når du skjul fotos på iPhone , Photos-appen opretter en skjult fotosmappe og flytter alle de skjulte fotos til denne mappe.



Mens de skjulte fotos ikke vises i visningen Fotos eller i det originale fotoalbum, hvorfra de var skjult, er der let adgang til dem ved at gå til Skjult mappe, der er tilgængelig i Fotos-appen.

Løsningen som angivet nedenfor gør brug af Notes-appen til virkelig at skjule og adgangskode beskytte fotos på iPhone.



Inden du går videre med trinene til adgangskodebeskyttelse af fotos på iPhone ved hjælp af Notes, vil du se på denne vejledning: Sådan passwordbeskyttes noter på iPhone .

Dette skal hjælpe dig med at få en god forståelse af, hvordan funktionen 'Lås noter' fungerer på iPhone.

1. Trin til adgangskodebeskyttelse af fotos på iPhone

Som nævnt ovenfor kræver denne løsning til adgangskodebeskyttende fotos på iPhone, at du først føjer fotos til en note, og adgangskodebeskytter den note, der indeholder fotos.



På denne måde vil ingen være i stand til at få adgang til skjulte fotos på din iPhone uden at kende adgangskoden for at låse op for noten, der indeholder skjulte fotos.

1. ÅbnFotosApp på din iPhone og tryk påAlbumfanen i nederste menu.

Fanen Album i iPhone Fotos App

to. ÅbnAlbumhvor de fotos, du vil skjule, er placeret, og tryk påVælg.

Vælg Photos Option i iPhone Photos App

3. VælgFotosat du vil skjule og trykke påDelikon i nederste menu.

Del fotosmulighed på iPhone

Fire. På den delemenu, der vises, skal du trykke påBemærkningermulighed.

Føj fotos til Notes-mulighed på iPhone

5. På den note, der åbnes, skal du trykke påGemmemulighed for at gemme de valgte fotos i noten.

Gem fotos til noter på iPhone

Bemærk: Du kan gemme noten til 'iCloud' eller 'Min iPhone' under afsnittet 'Gem til'.

Når fotos er gemt i note, er det næste trin at beskytte den adgangskode, der indeholder fotos, med adgangskode ved at følge trin 6 til 9 nedenfor.

6. ÅbnNoter App> tryk påBemærkindeholdende fotos.

Bemærk med skjulte fotos på iPhone

7. Når noten er åben, skal du trykke påDel ikonplaceret øverst til højre på skærmen.

Delmulighed i Notes-appen på iPhone

bedste æbleur ansigter 2017

8. Rul ned på delemenuen, der vises, og tryk påLås notemulighed.

Lås noteindstilling i iPhone Notes-appen

9. Når du bliver bedt om det, skal du indtasteAdgangskodefor at låse denne note og trykke påFærdig.

Indstil adgangskode til at låse noter på iPhone

Bemærk: Sørg for at huske adgangskoden, og skriv den et eller andet sted ned.

Nu hvor fotos placeres i en låst note, kan ingen få adgang til eller se fotos uden at indtaste adgangskoden for at låse op for noten.

Du er dog ikke færdig endnu. Den originale kopi af Låste fotos vil stadig være tilgængelig i Fotos-appen på din iPhone.

Derfor er det sidste trin at slette fotos fra deres oprindelige placering i Photos-appen og også slette dem fraFor nylig slettet mappei Fotos-appen.

For nylig slettet fotosalbum på iPhone

Når fotos er slettet i Fotos-appen, vil de kun være tilgængelige i den låste note.

2. Flyt fotos fra noter til fotos-appen på iPhone

Du kan til enhver tid låse de adgangskodebeskyttede fotos op og bringe dem tilbage til Photos-appen på din iPhone.

1. ÅbnNoter App> tryk påBemærkindeholdende fotos.

Bemærk med skjulte fotos på iPhone

to. På den næste skærm skal du trykke påSe note.

Se noteindstilling på iPhone

3. Tryk derefter påIndtast adgangskode> skrivAdgangskodefor at se noten og klikke påOkay.

Indtast adgangskode for at se låst note på iPhone

Fire. Når den låste note er åben, skal du trykke påDel ikonplaceret øverst til højre på skærmen.

Delmulighed i Notes-appen på iPhone

5. Rul ned og tryk på på delingsmenuen, der visesGem billedermulighed.

Gem billeder Option iPhone Notes App

De valgte fotos flyttes straks tilbage til Photos-appen på din iPhone.

Indtil en ordentlig mulighed for adgangskodebeskyttelse af fotos er gjort tilgængelig af Apple, kan du gøre brug af denne løsning til virkelig at skjule og adgangskodebeskytte fotos på iPhone.

Relaterede