Sådan slettes fotos permanent fra iPhone og iPad

Selv du sletter fotos fra iPhone forbliver de på din enhed og optager lagerplads. Du finder nedenstående trin for permanent at slette fotos fra iPhone og iPad.

Slet fotos permanent fra iPhone og iPad



Slet fotos permanent fra iPhone og iPad

Når du sletter fotos på iPhone, markeres fotos kun til sletning og flyttes til 'Nyligt slettet' mappe på din enhed.



De slettede fotos optager fortsat lagerplads på din enhed og forbliver i mappen Nyligt slettet i 30 dage, hvorefter de slettes permanent.

bedste militær kvalitet iphone 6 etui

Derfor, hvis du prøver at Frigør lagerplads på iPhone , skal du sørge for, at slettede fotos også fjernes fra mappen Nyligt slettet på din enhed.



Trin til permanent sletning af fotos fra iPhone

For permanent at slette fotos fra iPhone skal du først slette dem i Photos-appen og derefter slette dem igen i for nylig slettet mappe.

1. ÅbnFotos-apppå din iPhone.

to. Trykke påAlbumfanen i nederste menu, og tryk derefter påNyligAlbum.



Fanen Album på iPhone

3. Tryk på på skærmbilledet for nyligVælgmulighed øverst til højre.

Vælg Fotosindstilling i Album for nylig på iPhone

Fire. VælgFotossom du vil slette, og tryk påSkraldespandikon.

Slet valgte fotos på iPhone

Som nævnt ovenfor er de slettede fotos på dette stadium kun blevet flyttet til nyligt slettet mappe og endnu ikke fjernet fra din enhed.

For at slette fotos permanent fra iPhone skal du fjerne dem fra mappen, der er slettet for nylig.

1. ÅbenFotos-appog tryk påAlbumfanen i nederste menu.

Fanen Album i iPhone Fotos App

to. På skærmen Album skal du rulle ned til afsnittet 'Andre album' og trykke påFor nylig slettetFolder.

For nylig slettet mappe i iPhone Photos App

3. I mappen For nylig slettet skal du trykke påVælgvalgmulighed, placeret i øverste højre hjørne.

Vælg indstilling i albummet for nylig slettede fotos

Bemærk: Nummeret på Fotos angiver det antal dage, hvor de slettede fotos forbliver på din enhed og kan gendannes.

Fire. Når du trykker på Vælg, vil du se 'Gendan alt' og 'Slet alt' i nederste menu. For at slette fotos permanent skal du trykke påSlet altmulighed.

Slet alle nyligt slettede fotos på iPhone

5. På pop op-bekræftelsesvinduet skal du trykke påSletmulighed for at bekræfte.

iphone 6s plus løbesko

Dette sletter fotos permanent fra iPhone, og de vil ikke længere være tilgængelige på din enhed.

Bemærk: Du kan også slette valgte fotos ved at trykke påFotossom du vil slette, og vælgSleti nederste menu.

Relaterede