Sådan forhindres apps i at blive slettet på iPhone eller iPad

Er du bekymret for muligheden for, at apps ved et uheld slettes på din iPhone? I så fald er der en nem måde at forhindre, at apps slettes på iPhone eller iPad.

Forhindre, at apps slettes på iPhone eller iPad



Forhindre apps i at blive slettet på iPhone

Mens du altid kan gendanne slettede apps På iPhone vil du muligvis stadig forhindre utilsigtet sletning af apps på din iPhone for at undgå besværet med at installere Apps igen.



Følg nedenstående trin for at forhindre, at apps slettes på din iPhone eller iPad.

bedste gratis spil på mac

1. På startskærmen på din iPhone skal du trykke påIndstillinger.



to. Rul ned på indstillingsskærmen, og tryk påSkærmtid.

Indstilling for skærmtid på iPhone

3. Tryk på på skærmtidskærmenBegrænsninger for indhold og privatliv.



Indholds- og fortrolighedsbegrænsninger Indstillinger Indstilling på iPhone

Fire. På skærmen Begrænsninger for indhold og indstillinger skal du sørge for, at indstillingen tilBegrænsninger for indhold og privatliver skiftetog tryk påiTunes & App Store køb.

Indstillinger for køb af iTunes og App Store på iPhone

5. På den næste skærm skal du trykke påSletning af appsmulighed.

Aktiver eller deaktiver sletning af apps på iPhone

6. På den næste skærm skal du trykke påTillad ikkefor at forhindre sletning af apps på din iPhone.

hvordan man sløjfer på quicktime

Deaktiver sletning af apps på iPhone

Efter denne indstilling kan dine børn eller andre med midlertidig adgang til din enhed ikke kunne slette apps uden at ændre indstillingerne til 'Tillad' for sletning af apps.

Bekræft, at apps ikke kan slettes på din iPhone

Nu hvor du lige har deaktiveret apps fra at blive slettet på din iPhone, er det en god ide at bekræfte, at det faktisk ikke er muligt at slette apps på din enhed.

1. På startskærmen på din iPhone skal du trykke og holde på en vilkårligappikonpå din enhed, indtil App-ikonerne begynder at vrikke.

to. Da sletning af apps er deaktiveret, kan du ikke se “X” -symbolet ud for Apps på din iPhone.

Under normale indstillinger får du et ”X” -tegn i øverste venstre hjørne af App-ikonerne ved at trykke og holde på et af appikonerne, så du kan slette apps ved at trykke på X-symbolet.

Dette bekræfter, at dine børn eller enhver, der har midlertidig adgang til din enhed, ikke kan slette apps på din iPhone uden at kende din adgangskode til begrænsninger.

erver dns-adresse kunne ikke findes.
Relaterede
  • Sådan slettes apps på iPhone og iPad
  • Sådan forhindres apps i at spore din placering på iPhone