Sådan fjernes 'Afslut opsætning af din iPhone' -prompt

Hvis du ser på Afslut opsætning af din iPhone-prompt i iPhone-indstillinger, finder du nedenstående trin for at fjerne 'Afslut opsætning af din iPhone' -prompt på din iPhone eller iPad.

Fjerne



Fjern 'Afslut opsætning af din iPhone' -prompt

Hvis du springer over visse iOS-funktioner under opsætningen af ​​din iPhone, ender du med 'Afslut opsætning af din iPhone' -prompten på din iPhone eller iPad.



For eksempel, hvis du gennemfører iPhone-installationsprocessen, mens du springer over 'Apple Pay' eller 'Siri', vil du se 'Afslut opsætning af din iPhone' -prompten i appen Indstillinger.

ipad opdaterer ikke apps

Da denne prompt er markeret med et lyserødt udråbstegn, irriterer det nogle brugere og får dem til at spekulere på, om deres enhed er korrekt konfigureret.



Det røde udråbstegn og “Opsæt din iPhone-prompt” er ikke midlertidigt, det forbliver på din iPhone, indtil de springede tjenester er konfigureret.

Derfor leverer vi nedenstående trin til at fjerne 'Afslut opsætning af din iPhone' -prompt uden virkelig at skulle opsætte de springede tjenester.

Fjern 'Afslut opsætning af din iPhone' -prompt på iPhone

1. ÅbenIndstillingerpå din iPhone og tryk påAfslut opsætningen af ​​din iPhonehurtig.



Afslut opsætningen af ​​din iPhone-prompt

to. På det næste skærmbillede vil du se muligheden for at opsætte funktioner, som du havde sprunget over under installationsprocessen.

For eksempel vil du se Opsæt Apple Pay, hvis du havde sprunget over 'Apple Pay'. Trykke påKonfigurer Apple Payfor at fortsætte til næste skærmbillede.

Konfigurer Apple Pay-mulighed på iPhone

3. Rul ned på den næste skærm, tryk påOpsæt seneremulighed.

Konfigurer Apple Pay senere

Fire. Gentag ligeledes ovenstående for andre funktioner, som du havde sprunget over under installationsprocessen.

Generelt er ideen at starte processen med at oprette en funktion og vælge at indstille den senere.

Muligheden 'Opsæt senere' er ikke tilgængelig på iPhone

Hvis du ikke kan se indstillingen 'Opsæt senere' til Apple Pay, Siri eller andre tjenester, skal du blot afslutte Indstillinger-appen>Genstartdin iPhone, og gentag ovenstående trin.

Hvis du fortsætter med at få 'Opsæt din iPhone' -prompt, selv efter at have fulgt ovenstående trin, skal du gå tilIndstillingerog aktivereFlytilstandpå din iPhone.

Aktivér flytilstand på iPhone

Gå derefter tilIndstillinger>generel>Software opdatering

Opdater iOS-software på iPhone

Hvis en opdatering er tilgængelig, skal du trykke påDownload og installermulighed.

Download og installer iOS-opdatering på iPhone

Gå derefter tilIndstillinger> deaktiverFlytilstand.

Deaktiver flytilstand på iPhone

hvordan man indstiller google maps for at undgå vejafgifter

Efter dette skal 'Finish Setup Up Your iPhone' -prompten være væk fra din iPhone.

Relaterede
  • Sådan skjules meddelelser fra iPhone-låseskærm
  • Sådan blokeres ukendte spamopkald på iPhone