Sådan fjernes synkroniserede fotos fra iPhone og iPad

Mange brugere står over for problemet med at være ude af stand til at slette Fotos synkroniseret fra Mac eller pc på deres enheder. Du finder nedenstående trin for at fjerne synkroniserede fotos fra iPhone eller iPad.

Fjern synkroniserede fotos fra iPhone og iPad



Slet synkroniserede fotos fra iPhone og iPad

Mens de fleste fotos let kan slettes på iPhone, kan fotos synkroniseres til iPhone fra Mac eller Windows-computer ikke let slettes på iPhone.



Den eneste måde at fjerne synkroniserede fotos fra iPhone eller iPad er at forbinde din enhed til den samme Mac eller pc, som Fotos oprindeligt blev importeret fra.

1. Slet synkroniserede fotos fra iPhone ved hjælp af Mac

Følg nedenstående trin for at fjerne Synkroniserede fotos fra iPhone eller iPad ved hjælp af Mac.



1. PropiPhoneind iMacved hjælp af det medfølgende lynkabel.

to. Klik påFinder-ikonog vælg diniPhonei sidemenuen.

Vælg iPhone i Finder-menuen på Mac



hvordan du opsætter Chromecast fra bærbar computer

3. Klik derefter påFotos (1)fane> tjekUdvalgte album (2)valgmulighed ogFjern markering af fotoalbum (3)indeholder synkroniserede fotos, som du vil fjerne fra iPhone.

Fjern synkroniserede fotosalbum fra Mac på iPhone

Fire. Når du er færdig med at fjerne markeringen af ​​fotoalbum, skal du klikke påansøgeknap.

5. Vent på ændringerne i Sync med din iPhone.

Når synkroniseringsprocessen er afsluttet, fjernes alle de synkroniserede fotos fra din enhed.

2. Slet synkroniserede fotos på iPhone ved hjælp af Windows-computer

Bortset fra en lidt anden grænseflade svarer trinene til fjernelse af synkroniserede fotos fra iPhone eller iPad ved hjælp af Windows-computeren til dem på Mac.

1. PropiPhoneind iWindows-computerved hjælp af det medfølgende lynkabel.

bedste iphone emulator til pc

to. ÅbeniTunesog klik påTelefonikonsom det vises i iTunes.

Telefonikon i iTunes

3. VælgFotos (1)i sidemenu> checkValgte mapper (2)valgmulighed>Fjern markering af fotoalbum (3)indeholder synkroniserede fotos, som du vil fjerne fra iPhone, og klik påansøge.

Fjern synkroniserede fotos på Mac ved hjælp af iTunes

Fire. Vent på ændringerne i Sync med din iPhone.

Når synkroniseringsprocessen er afsluttet, fjernes alle de synkroniserede fotos fra iPhone.

Valgte mappemulighed nedtonet i iTunes

Mange brugere har rapporteret at være ude af stand til at markere 'Valgte mapper' i iTunes på en Windows-computer.

Hvis 'Valgte mapper' er gråtonet, skal du klikke påPil nedud for 'Kopier fotos fra' og vælgiPod Photo CacheFolder.

Mappen 'iPod Photo Cache' skal være let tilgængelig for valg, når du klikker på pil ned ved siden af ​​Kopier fotos fra.

Hvis ikke, finder du 'iPod Cache-mappe' i den fotosmappe, hvorfra du oprindeligt synkroniserede fotos til iPhone.

En gang vælger duiPod Photo Cache, bliver 'Valgte mapper' mulighed for valg.

Relaterede