Sådan stopper du Facebook med at få adgang til iPhone-kontakter

Hvis du bruger Facebook eller Facebook Messenger App, er det højst sandsynligt, at Facebook har ubegrænset adgang til din kontaktliste. Hvis dette generer dig, er det muligt at slette dine oplysninger fra Facebook-servere og stoppe Facebook med at få adgang til iPhone-kontakter i fremtiden.

Stop Facebook fra at få adgang til iPhone-kontakter



Stop Facebook fra at få adgang til iPhone-kontakter

Når du downloader og installerer Facebook på iPhone, bliver du bedt om at give Facebook adgang til dine kontakter.



Når Facebook har adgang til din kontaktliste, uploader den disse data til sine servere og begynder at bruge disse oplysninger til at foreslå dine venners venner.

Dette bliver virkelig irriterende, når du begynder at se tilfældige mennesker som din frisør, blikkenslager, din forretning og professionelle medarbejdere vises som foreslåede venner i Facebook Feeds.



Bortset fra denne gener kan du forhindre muligheden for Facebook høstkontakter på grund af dens tvivlsomme databeskyttelsesforanstaltninger der tiltrak $ 5 mia. FTC-straf.

hvordan du ændrer hjemmeadresse på Apple-kort

Du bliver nødt til at gennemgå følgende 3 trin for at fjerne dine kontaktpersondata fra Facebook-servere og forhindre Facebook i at få adgang til dine kontakter i fremtiden.

  1. Slet dine kontaktdata fra Facebook-servere
  2. Stop Facebook-appen fra at få adgang til dine kontakter
  3. Stop Facebook Messenger App fra at få adgang til iPhone-kontakter
  4. Stop Facebook Messenger fra automatisk synkronisering af iPhone-kontakter

Relaterede: Det kan også være en god idé at stoppe ejet af Facebook WhatsApp fra at dele dit telefonnummer med Facebook .



1. Fjern dine kontaktdata fra Facebook-servere

Det første trin er at fjerne oplysninger om dine kontakter, som Facebook muligvis allerede har uploadet til sine servere.

1. ÅbenSafaribrowser og besøg Facebook Kontakter Manager side

hvordan man overfører powerpoint til ipad

to. Log ind på Facebook ved at gå indEmail adresse(eller telefonnummer) ogAdgangskodetilknyttet din Facebook-konto.

3. Når du er logget ind, lander du på siden 'Uploading og administration af dine kontakter'. Klik blot påSlet altknap for at slette oplysninger om dine kontakter fra Facebook-servere.

Slet alle synkroniserede iPhone-kontakter fra Facebook

Fire. Klik på på pop op-bekræftelsesvinduetSlet altmulighed for at bekræfte.

5. Sørg for, at du logger ud af dinFacebook-konto.

2. Stop Facebook fra at få adgang til dine kontakter på iPhone

Når du har slettet oplysninger fra Facebook-servere, kan du følge nedenstående trin for at stoppe Facebook fra at få adgang til iPhone-kontakter.

1. ÅbenIndstillingerpå din iPhone> rul ned og tryk påFacebook.

hvorfor krom skaber så mange processer

Fanen Facebook-indstillinger på iPhone

to. På det næste skærmbillede skal du flytte skiftet ud forKontaktertil OFF-position.

Deaktiver Facebook fra at få adgang til kontakter på iPhone

Dette forhindrer Facebook i at få adgang til din kontaktliste på iPhone.

3. Stop Facebook Messenger fra at få adgang til iPhone-kontakter

Hvis du bruger Facebooks Messenger-app, skal du også forhindre, at denne app får adgang til din kontaktliste på iPhone.

1. Gå tilIndstillinger>Privatliv>Kontakter.

hvordan man caster youtube til tv fra android

Fanen Kontakter på skærmbilledet Privatliv på iPhone

to. Skift på kontaktskærmenAFkontakten ved siden afbudbringer.

Deaktiver Facebook Messenger fra at få adgang til kontakter på iPhone

Med disse trin har du deaktiveret Facebook Messenger fra at få adgang til dine kontakter på iPhone.

skift alarmlyd iphone 7

4. Stop Facebook Messenger fra automatisk synkronisering af iPhone-kontakter

Du skal også forhindre, at Facebook Messenger App automatisk uploader kontaktoplysninger til Facebook-servere.

1. ÅbenFacebook Messengerog tryk påjegfanen i nederste menu.

Mig-fanen i Facebook Messenger-appen

to. På den næste skærm skal du trykke påMennesker.

Fanen People i Facebook Messenger App på iPhone

3. Flyt skiftet ud for på skærmbilledet PersonerSynkroniser kontaktertilAFposition.

Deaktiver Facebook Messenger-appen fra synkronisering af kontakter på iPhone

bedste batteribesparende app til iPhone

Fire. Tryk på på bekræftelses pop opStop synkroniseringat bekræfte.

Bemærk: Det er vigtigt, at du stopper både Facebook og Facebook Messenger App fra at få adgang til iPhone-kontakter.

Relaterede