Sådan synkroniseres specifik mappe på computeren med Google Drive

Googles sikkerhedskopierings- og synkroniseringsværktøj giver dig mulighed for at synkronisere specifik mappe på computeren med Google Drev. Du kan muligvis bruge denne indstilling, hvis du kun vil sikkerhedskopiere specifikke mapper til Google Drev og ikke hele skrivebordet.

bedste Bluetooth FM-sender til iPhone

Synkroniser specifik mappe på computeren med Google Drive



Synkroniser specifik mappe på computeren med Google Drive

Googles sikkerhedskopierings- og synkroniseringsværktøj synkroniserer som standard hele dit skrivebord, dokumenter og billedmapper til Google Drev.



Hvis du ikke kan lide at synkronisere hele din desktop til Google Drev, er det dog muligt at konfigurere Googles sikkerhedskopierings- og synkroniseringsværktøj til kun at synkronisere en bestemt mappe på din computer med Google Drev.

Når en mappe på din computer er synkroniseret med Google Drev, kopieres alle filer, du tilføjer til den synkroniserede mappe, til din Google Drev-konto som en sikkerhedskopi.



Alle ændringer, du foretager i den synkroniserede mappe (tilføj, slet eller rediger filer), synkroniseres automatisk med bagsiden af ​​mappen på Google Drev.

Sådan synkroniseres specifik mappe på computeren med Google Drive

Det første trin er at downloadeSikkerhedskopiering og synkroniseringværktøj som tilgængeligt på Google Drev til både Mac og Windows PC.

Når 'Backup og synkronisering' er downloadet til din computer, skal du starte værktøjet ved at klikke på det, og det fører dig til en informationsskærm. Klik påKom igangfor at starte processen med at opsætte en bestemt mappe på din computer til sikkerhedskopiering og synkronisering med Google Drev.



Kom godt i gang med sikkerhedskopiering og synkronisering

På den næste skærm skal du logge ind på din Gmail-konto ved at indtaste din GmailBrugernavnogAdgangskode. Når du er logget ind, vil du se en informationsskærm, klik påForståetfor at gå til næste trin.

Skærmbillede til sikkerhedskopiering og synkronisering

På det næste skærmbillede kan du fjerne markeringenDesktopog fjern også markeringenDokumenterogBilleder, hvis du ikke ønsker, at Billeder og dokumenter på din computer skal synkroniseres med Google Drev.

Vælg Folder Option i Backup and Sync Tool

Når du har fjernet markeringen fra Desktop og andre mapper, skal du klikke påVælg MappeLink og klik på den næste skærmSpecifik mappepå din computer, som du vil synkronisere med Google Drev.

Vælg Mappe på Computer for at synkronisere med Google Drev

Når mappen er valgt, kan du vælge størrelse på foto og video-upload til Google Drive (se forklaring nedenfor) og klikke påNæsteknap.

hvordan man sløjfer en video på Android

Vælg specifik mappe fra computer for at synkronisere med Google Drive

Hvis du vælgerHøj kvalitet, Google konverterer uploadede fotos til 16 MP-størrelse og giver dig igen ubegrænset gratis lagerplads til disse fotos på Google Drev.

Hvis du vælgerOriginal kvalitet, Fotos uploades til Google Drev i samme format som optaget af dit kamera, men uploads tæller med i din tilladte Google Drev-lagergrænse.

Fjern markeringen på det næste skærmbilledeSynkroniser mit drev til denne computerog klik påStartknap.

Deaktiver Synkroniser mit drev til denne computer

hvor gik mine proceslinjeikoner hen

Nu er kun den specifikke mappe, som du havde valgt i ovenstående trin, synkroniseret med din Google Drive-konto.

Som nævnt ovenfor vil alle de filer, du tilføjer til denne specifikke mappe på din computer, også være tilgængelige på Google Drev som en sikkerhedskopi.

Alle ændringer, der foretages i den synkroniserede mappe (tilføj, slet eller rediger filer), synkroniseres automatisk med sikkerhedskopien på Google Drev.

Du kan når som helst se på Google Drev-sikkerhedskopien af ​​den specifikke mappe ved at klikke påSky-ikonplaceret i proceslinjen og derefter klikke påGoogle Drevikon.

Få adgang til Google Drev fra computeren

For at se sikkerhedskopien skal du udvide sektionen Computer og klikke på computerens navn.

Synkroniseret mappe Sikkerhedskopieret på Google Drev

Hvis du har mere end en computer, kan du give et unikt navn til hver af dine computere ved at omdøbe dem (se billedet ovenfor).

Relaterede
  • Sådan vedhæftes Google Drive-filer til e-mails på iPhone
  • Sådan uploades filer og mapper til Google Drive