Sådan slukkes vigtige placeringer på iPhone

Funktionen 'Betydelige placeringer' på iPhone holder styr på steder, du besøger, og samler detaljer om disse besøg. Du finder nedenstående trin for at slukke for betydelige placeringer på iPhone.

Slå vigtige placeringer fra på iPhone



Hvad er vigtige placeringer på iPhone?

Som nævnt ovenfor er funktionen Signifikante placeringer på iPhone designet til at holde styr på steder, du besøger, hvordan du besøger, når du besøger, og hvor ofte du besøger dem.



Ifølge Æble , disse data er beskyttet med end-to-end-kryptering og bruges til at levere personlige tjenester som forudsigende trafikrute, minder i Photos App og kalenderbegivenheder.

Mens krypterede data ikke kan læses af Apple, kan personer med adgang til din enhed stadig se disse data i menneskeligt læsbart format og samle vigtige detaljer om dine besøgte steder.



Hvis dette generer dig, er det muligt at deaktivere signifikant lokalitetssporingsfunktion og forhindre, at din enhed omhyggeligt registrerer dine placeringer.

Sådan slukkes sporing af vigtige placeringer på iPhone?

Betydningsfulde placeringer er som standard aktiveret på iPhone, hvilket praktisk talt betyder, at din enhed allerede har sporet din placering og indsamlet detaljer om dine besøgte steder.

Heldigvis er det let at fjerne dine placeringsdata fra iPhone og forhindre din enhed i at samle dine placeringsdata i fremtiden.



Gå tilIndstillinger>Privatliv>Placeringstjenester> rul ned til bunden og tryk påSystemtjenester.

Systemtjenester iPhone

På den næste skærm skal du rulle langt ned og trykke påVæsentlige placeringer.

Væsentlige placeringsmuligheder på iPhone

På skærmen Betydelige placeringer vil du se et resumé af dine besøgte steder grupperet under afsnittene 'Mine steder' og 'Historie'.

Når du trykker på en post under 'Mine steder' eller 'Historie', vil du være i stand til at se den nøjagtige placering af dine besøgte steder plottet på en Mac.

Ryd vigtig placeringshistorik på iPhone

Trykke påRyd historiemulighed for at fjerne eller slette hele dine vigtige placeringsdata fra din enhed.

Efter at have ryddet Placeringshistorik, rul op på den samme skærm og flyt skiftet ud forVæsentlige placeringertilAFposition.

Sluk væsentlige placeringer på iPhone

Når vigtige placeringer er deaktiveret, finder du ikke længere din enhed, der indsamler oplysninger om steder, du besøger.

Relaterede